Bekijk de trailer van Call Jane, vanaf 8 december te zien in de bioscoop

Bekijk de trailer van Call Jane, vanaf 8 december te zien in de bioscoop

Joy, gespeeld door Elizabeth Banks, een huisvrouw in het Amerika van de jaren ’60, kijkt uit naar het krijgen van haar tweede kind. Maar haar roze wolk wordt overschaduwd door het nieuws dat deze zwangerschap haar eigen leven serieus in gevaar brengt. Bekijk de trailer van de nieuwe bioscoopfilm Call Jane hieronder.

Geheime groep vrouwen
Omdat de reguliere doktoren haar niet willen helpen, wendt ze zich tot ‘The Janes’ een geheime groep vrouwen die onder leiding van de charismatische Virginia (Sigourney Weaver) alles riskeert om vrouwen als Joy hun eigen keus te kunnen laten maken. De vrouwen redden hiermee Joy’s leven en deze ingrijpende gebeurtenis wakkert bij haar de ambitie aan om zelf ook andere vrouwen te helpen hun eigen lot te bepalen.

Bekijk de trailer Call Jane hieronder. De film is vanaf 8 december te zien in de bioscoop.

Bekijk de trailer van <em>Call Jane</em>, vanaf 8 december te zien in de bioscoop Joy, gespeeld door Elizabeth Banks, een huisvrouw in het Amerika van de jaren ’60, kijkt uit naar het krijgen van haar tweede kind. Maar haar roze wolk wordt overschaduwd door het nieuws dat deze zwangerschap haar eigen leven serieus in gevaar brengt. Bekijk de trailer van de nieuwe bioscoopfilm Call Jane hieronder. Geheime groep vrouwenOmdat de reguliere doktoren haar niet willen helpen, wendt ze zich tot ‘The Janes’ een geheime groep vrouwen die onder leiding van de charismatische Virginia (Sigourney Weaver) alles riskeert om vrouwen als Joy hun eigen keus te kunnen laten maken. De vrouwen redden hiermee Joy’s leven en deze ingrijpende gebeurtenis wakkert bij haar de ambitie aan om zelf ook andere vrouwen te helpen hun eigen lot te bepalen. Bekijk de trailer Call Jane hieronder. De film is vanaf 8 december te zien in de bioscoop. Bekijk ook Bekijk de trailer van The Watcher: vanaf 13 oktober te zien op Netflix Bekijk deze video » Docu NIKKI nu bij Videoland: veel zorgen om ouders met psychische problemen Bekijk deze video »
Trailer :
Bekijk de trailer van Call Jane, vanaf 8 december te zien in de bioscoop

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV