Kijkers kunnen Lang Leve de Liefde-date niet uitstaan: "Wat een bitch!"

Kijkers kunnen Lang Leve de Liefde-date niet uitstaan: "Wat een bitch!"

Vanavond zien we in een nieuwe aflevering van Lang Leve de Liefde een match die niet soepel verloopt. De vrouw is erg onaardig tegen de jongen in de keuken en hij zegt hier iets van. Instagrammers hebben ook wat te zeggen over de 'bitch': "Haaahahahaa wauw!! Wat is er met je gebeurd dat je zo zuur bent geworden. Run boy!!!", schrijft iemand onder de onderstaande video.

Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder.

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

Kijkers kunnen <em>Lang Leve de Liefde</em>-date niet uitstaan: &quot;Wat een bitch!&quot; Vanavond zien we in een nieuwe aflevering van Lang Leve de Liefde een match die niet soepel verloopt. De vrouw is erg onaardig tegen de jongen in de keuken en hij zegt hier iets van. Instagrammers hebben ook wat te zeggen over de 'bitch': "Haaahahahaa wauw!! Wat is er met je gebeurd dat je zo zuur bent geworden. Run boy!!!", schrijft iemand onder de onderstaande video. Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder. Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Bekijk ook Lang Leve de Liefde: 'Als je me op mijn bek pakt krijg je een klap op je bek' Bekijk deze video » Lang Leve De Liefde: Mitchel wil lichamelijk contact met Irene onderzoeken in hottub Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV