Alistair Overeem over Glory Collision 4-gevecht tegen Badr Hari: "Laatste keer"

Alistair Overeem over Glory Collision 4-gevecht tegen Badr Hari: "Laatste keer"

Op zaterdag 8 oktober is het zover: Glory Collision 4, met het veelbelovende hoofdgevecht Badr Hari vs. Alistair Overeem. Welke van deze twee legendarische kickboksers wint dit derde, beslissende gevecht in het Arnhemse GelreDome? Alistair weet het wel.

Laatste wedstijd
Aan RTL Boulevard vertelt Overeem dat hij zich goed voelt: "We zijn er klaar voor." Er staat veel op het spel, laat hij weten: "Ik denk dat dit de laatste keer is. Ik zit te denken aan mijn laatste jaar. Dat zijn drie vier wedstrijden en dan is het klaar."

Op zaterdag 8 oktober zie je bij Videoland hét gevecht van het jaar. Bekijk hieronder de promo van Glory Collision 4.

<em>Alistair Overeem</em> over <em>Glory Collision 4</em>-gevecht tegen <em>Badr Hari</em>: &quot;Laatste keer&quot; Op zaterdag 8 oktober is het zover: Glory Collision 4, met het veelbelovende hoofdgevecht Badr Hari vs. Alistair Overeem. Welke van deze twee legendarische kickboksers wint dit derde, beslissende gevecht in het Arnhemse GelreDome? Alistair weet het wel. Laatste wedstijdAan RTL Boulevard vertelt Overeem dat hij zich goed voelt: "We zijn er klaar voor." Er staat veel op het spel, laat hij weten: "Ik denk dat dit de laatste keer is. Ik zit te denken aan mijn laatste jaar. Dat zijn drie vier wedstrijden en dan is het klaar." Op zaterdag 8 oktober zie je bij Videoland hét gevecht van het jaar. Bekijk hieronder de promo van Glory Collision 4. Bekijk ook Samenvatting Jamal Ben Saddik - Benjamin Adegbuyi (GLORY 81) Bekijk deze video » Glory Collision 4: bekijk de Videoland-promo met Badr Hari & Alistair Overeem Bekijk deze video »
Show :
Alistair Overeem over Glory Collision 4-gevecht tegen Badr Hari: "Laatste keer"

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV