Ewout: De Lijkenpikkers Van Bangkok: de zeven dodelijkste dagen in Thailand (video)

Ewout: De Lijkenpikkers Van Bangkok: de zeven dodelijkste dagen in Thailand (video)

<em>Ewout: De Lijkenpikkers Van Bangkok</em>: de zeven dodelijkste dagen in Thailand (video) Hoe zeker ben je van je leven wanneer je op de scooter stapt in Thailand? Ewout zoekt het in de aflevering Ewout: De Lijkenpikkers Van Bangkok van vanavond, 27 september, uit. Bekijk een fragment hierboven. Ewout is elke dinsdag om 20:30 uur te zien bij RTL 5. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Ewout terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Annemiek van Vleuten over voorval Mathieu van der Poel: 'Ik dacht... dit is een grap' (Jinek) Bekijk deze video » Alistair Overeem over Glory Collision 4-gevecht tegen Badr Hari: "Laatste keer" Bekijk deze video »

Hoe zeker ben je van je leven wanneer je op de scooter stapt in Thailand? Ewout zoekt het in de aflevering Ewout: De Lijkenpikkers Van Bangkok van vanavond, 27 september, uit. Bekijk een fragment hierboven.

Ewout is elke dinsdag om 20:30 uur te zien bij RTL 5. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Ewout terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV