Vier handen op één buik met Özcan Akyol, bekijk de promo

Vier handen op één buik met Özcan Akyol, bekijk de promo

Dit seizoen biedt bekende vader Özcan Akyol een helpende hand in Vier handen op één buik. Vanavond is de uitzending waarin hij samen met zijn partner Anna te zien is. Bekijk een fragment hieronder.

Lees verder onder de video.

<em>Vier handen op één buik</em> met <em>Özcan Akyol</em>, bekijk de promo Dit seizoen biedt bekende vader Özcan Akyol een helpende hand in Vier handen op één buik. Vanavond is de uitzending waarin hij samen met zijn partner Anna te zien is. Bekijk een fragment hieronder. Lees verder onder de video. KoffietijdDinsdag 13 september was Özcan Akyol te gast bij Koffietijd om over zijn deelname aan het programma te praten. Akyol laat weten dat hij wel even over deze programmadeelname moest nadenken. Vier handen op één buik is elke dinsdag om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Vier handen op één buik terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Vier handen op één Buik met Heleen van Royen: Levi's grootste angst is Jeugdzorg Bekijk deze video » Tabitha helpt in Vier Handen Op Eén Buik de 19-jarige Nica, bekijk de promo Bekijk deze video »

Koffietijd
Dinsdag 13 september was Özcan Akyol te gast bij Koffietijd om over zijn deelname aan het programma te praten. Akyol laat weten dat hij wel even over deze programmadeelname moest nadenken.

Vier handen op één buik is elke dinsdag om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Vier handen op één buik terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's