Nederlanders gaan los op Mark Rutte in Op1: "Hij is waardeloos" (video)

Nederlanders gaan los op Mark Rutte in Op1: "Hij is waardeloos" (video)

Maandag 26 september schoof Mark Rutte aan in een speciale uitzending van Op1 vanuit het Catshuis. Verslaggever Hein Keijser gaat de straat op om te kijken wat men vindt van het optreden van de premier.

Veel mensen hebben commentaar op Rutte. Hij zou een ramp zijn en een nietsnut: "Hij zegt veel, maar doet niks." De premier krijgt weinig complimenten van de Nederlanders. Bekijk de video van De Telegraaf met Nederland over Mark Rutte hieronder.

Je kunt de hele uitzending van Op1 met Mark Rute terugkijken via Gids.tv.

Nederlanders gaan los op <em>Mark Rutte</em> in Op1: &quot;Hij is waardeloos&quot; (video) Maandag 26 september schoof Mark Rutte aan in een speciale uitzending van Op1 vanuit het Catshuis. Verslaggever Hein Keijser gaat de straat op om te kijken wat men vindt van het optreden van de premier. Veel mensen hebben commentaar op Rutte. Hij zou een ramp zijn en een nietsnut: "Hij zegt veel, maar doet niks." De premier krijgt weinig complimenten van de Nederlanders. Bekijk de video van De Telegraaf met Nederland over Mark Rutte hieronder. Je kunt de hele uitzending van Op1 met Mark Rute terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Sven Kockelmann kritisch op Mark Rutte in Op1: 'Wat is uw houdbaarheidsdatum?' (video) Bekijk deze video » Video: Mark Rutte opgewacht door boze boeren na Op1-interview Bekijk deze video »
TV :
Nederlanders gaan los op Mark Rutte in Op1: "Hij is waardeloos" (video)

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV