Rechtszaak Youssef T: had de moord op Peter R. de Vries voorkomen kunnen worden? (HLF8)

Rechtszaak Youssef T: had de moord op Peter R. de Vries voorkomen kunnen worden? (HLF8)

Dinsdag 27 september 2022 om 20:45

Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van dinsdag 27 september. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.

Rechtszaak <em>Youssef T</em>: had de moord op <em>Peter R. de Vries</em> voorkomen kunnen worden? (<em>HLF8</em>) Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van dinsdag 27 september. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv. Advocaten Peter Schouten en Yehudi Moszkowicz zijn vandaag te gast in HLF8 vanwege de rechtszaak tegen de neef van Ridouan Taghi, Youssef Taghi. Schouten vraagt zich als persoonlijke vriend van Peter R. de Vries af of de moord voorkomen had kunnen worden als zijn neef niet de advocaat van Ridouan Taghi was geweest. Maar zijn professionaliteit dwingt hem naar de feiten te kijken en het verloop van de rechtszaak af te wachten. Bekijk de beelden van HLF8 hierboven. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv
Talkshow :

Advocaten Peter Schouten en Yehudi Moszkowicz zijn vandaag te gast in HLF8 vanwege de rechtszaak tegen de neef van Ridouan Taghi, Youssef Taghi. Schouten vraagt zich als persoonlijke vriend van Peter R. de Vries af of de moord voorkomen had kunnen worden als zijn neef niet de advocaat van Ridouan Taghi was geweest. Maar zijn professionaliteit dwingt hem naar de feiten te kijken en het verloop van de rechtszaak af te wachten.

Bekijk de beelden van HLF8 hierboven. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv

Actuele video's

Meer actuele video's