Lilian Marijnissen in HLF8: "Dit kabinet is sowieso nogal wereldvreemd"

Lilian Marijnissen in HLF8: "Dit kabinet is sowieso nogal wereldvreemd"

Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van dinsdag 27 september. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.

<em>Lilian Marijnissen</em> in <em>HLF8</em>: &quot;Dit kabinet is sowieso nogal wereldvreemd&quot; Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van dinsdag 27 september. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv. Heeft het interview dat Sven Kockelmann met premier Rutte had gisteravond, in een special van Op1 meer vertrouwen opgeleverd? Sam Hagens vraagt het aan verschillende politici in Den Haag. Bij de meesten is het antwoord: "Niet". Lilian Marijnissen, politiek leider van de Socialistische Partij denkt dat dit kabinet sowieso nogal wereldvreemd is. Bekijk de beelden van HLF8 hierboven. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Heeft het interview dat Sven Kockelmann met premier Rutte had gisteravond, in een special van Op1 meer vertrouwen opgeleverd? Sam Hagens vraagt het aan verschillende politici in Den Haag. Bij de meesten is het antwoord: "Niet". Lilian Marijnissen, politiek leider van de Socialistische Partij denkt dat dit kabinet sowieso nogal wereldvreemd is.

Bekijk de beelden van HLF8 hierboven. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV