Opsporing Verzocht: verdachte van zedendelicten duidelijk op beeld Zwolle

Opsporing Verzocht: verdachte van zedendelicten duidelijk op beeld Zwolle

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 27 september. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 27 september terugkijken.

<em>Opsporing Verzocht</em>: verdachte van zedendelicten duidelijk op beeld <em>Zwolle</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 27 september. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 27 september terugkijken. Een verdachte van een zedendelict in Zwolle blijkt verdacht te worden van meerdere incidenten. Hij is duidelijk in beeld gebracht via bewakingscamera's waardoor zijn identiteit mogelijk bekend is. De politie is echter nog wel op zoek naar tips over zijn verblijfplaats. Bekijk het hele fragment van Opsporing Verzocht hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.
Misdaad :
Opsporing Verzocht: verdachte van zedendelicten duidelijk op beeld Zwolle

Een verdachte van een zedendelict in Zwolle blijkt verdacht te worden van meerdere incidenten. Hij is duidelijk in beeld gebracht via bewakingscamera's waardoor zijn identiteit mogelijk bekend is. De politie is echter nog wel op zoek naar tips over zijn verblijfplaats.

Bekijk het hele fragment van Opsporing Verzocht hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV