Opsporing Verzocht gemist? Jong drietal pleegt brute woningoverval Den Haag

Opsporing Verzocht gemist? Jong drietal pleegt brute woningoverval Den Haag

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 27 september. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 27 september terugkijken.

<em>Opsporing Verzocht</em> gemist? Jong drietal pleegt brute woningoverval <em>Den Haag</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 27 september. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 27 september terugkijken. In Den Haag heeft een jong drietal een brute woningoverval gepleegd terwijl zij zich voordeden als bezorgers van de Albert Heijn. De politie weet wie de mannen zijn en heeft één van hen al aangehouden. Mocht je weten waar de andere twee mannen zich bevinden, meld je dan bij de politie. Bekijk het hele fragment van Opsporing Verzocht hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.
Misdaad :
Opsporing Verzocht gemist? Jong drietal pleegt brute woningoverval Den Haag

In Den Haag heeft een jong drietal een brute woningoverval gepleegd terwijl zij zich voordeden als bezorgers van de Albert Heijn. De politie weet wie de mannen zijn en heeft één van hen al aangehouden. Mocht je weten waar de andere twee mannen zich bevinden, meld je dan bij de politie.

Bekijk het hele fragment van Opsporing Verzocht hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV