Familie Gillis: massa is kassa: hebben Peter en Nicol wel of geen trouwplannen?

Familie Gillis: massa is kassa: hebben Peter en Nicol wel of geen trouwplannen?

<em>Familie Gillis: massa is kassa</em>: hebben Peter en Nicol wel of geen trouwplannen? Nicol heeft een afspraak gemaakt met een huiseigenaar die zijn woning alleen aan Peter wil verkopen. Een paar euro verdienen, dat laat hij niet liggen. Aangekomen bij het pand, staat er een mooie trouwauto en dat geeft aanleiding tot hun al dan niet aanwezige trouwplannen. Maar of Nicol nog wil trouwen, daar zegt ze niets over... Bekijk het fragment van Familie Gillis: massa is kassa hierboven. Familie Gillis: massa is kassa is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Familie Gillis: massa is kassa terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Nicol heeft een afspraak gemaakt met een huiseigenaar die zijn woning alleen aan Peter wil verkopen. Een paar euro verdienen, dat laat hij niet liggen. Aangekomen bij het pand, staat er een mooie trouwauto en dat geeft aanleiding tot hun al dan niet aanwezige trouwplannen. Maar of Nicol nog wil trouwen, daar zegt ze niets over...

Bekijk het fragment van Familie Gillis: massa is kassa hierboven.

Familie Gillis: massa is kassa is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Familie Gillis: massa is kassa terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV