Lang Leve De Liefde: tiramisu maken of een wijnproeverij in de hottub?

Lang Leve De Liefde: tiramisu maken of een wijnproeverij in de hottub?

In Lang Leve De Liefde wordt het plan geopperd om tiramisu te gaan maken. Of het stel hieraan gaat toekomen is maar de vraag. Want al snel lijkt het erop dat de één vroeg naar bed gaat en de ander voor zichzelf in de hottub een wijnproeverij organiseert...

Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder.

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

<em>Lang Leve De Liefde</em>: tiramisu maken of een wijnproeverij in de hottub? In Lang Leve De Liefde wordt het plan geopperd om tiramisu te gaan maken. Of het stel hieraan gaat toekomen is maar de vraag. Want al snel lijkt het erop dat de één vroeg naar bed gaat en de ander voor zichzelf in de hottub een wijnproeverij organiseert... Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder. Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Lang Leve de Liefde: Joany vindt verleden Jeroen met exen en kinderen lastig Bekijk deze video » Lang Leve De Liefde: Mitchel wil lichamelijk contact met Irene onderzoeken in hottub Bekijk deze video » Kijkers kunnen Lang Leve de Liefde-date niet uitstaan: "Wat een bitch!" Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV