Sven Kockelmann vraagt Mark Rutte in Op1 naar zijn droombaan (video)

Sven Kockelmann vraagt Mark Rutte in Op1 naar zijn droombaan (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 26 september. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Sven Kockelmann</em> vraagt <em>Mark Rutte</em> in <em>Op1</em> naar zijn droombaan (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 26 september. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Voor minister-president Mark Rutte was het voorzitterschap van de Europese Commissie ooit een droombaan maar die baan ambieert hij niet meer. Rutte is stellig: "Voorzitter van de Europese Commissie of de Europese Raad of secretaris-generaal van de NAVO ziet u mij niet worden.” Op de vraag van Kockelmann: "Wat dan wel?" antwoordt de premier verrassend genoeg dat hij dan voor het leraarschap kiest. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Sven Kockelmann vraagt Mark Rutte in Op1 naar zijn droombaan (video)

Voor minister-president Mark Rutte was het voorzitterschap van de Europese Commissie ooit een droombaan maar die baan ambieert hij niet meer. Rutte is stellig: "Voorzitter van de Europese Commissie of de Europese Raad of secretaris-generaal van de NAVO ziet u mij niet worden.” Op de vraag van Kockelmann: "Wat dan wel?" antwoordt de premier verrassend genoeg dat hij dan voor het leraarschap kiest.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV