Remco de Boer in Op1: "Kwetsbaarheid Nord Stream-pijpleiding grootste schok"

Remco de Boer in Op1: "Kwetsbaarheid Nord Stream-pijpleiding grootste schok"

Woensdag 28 september 2022 om 08:18

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 27 september. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Remco de Boer</em> in Op1: &quot;Kwetsbaarheid <em>Nord Stream</em>-pijpleiding grootste schok&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 27 september. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Dinsdag zijn aanslagen uitgevoerd op de Nord Stream-pijplijn in de Baltische Zee. Deze zijn nog niet opgeëist, maar er zijn vermoedens dat Rusland dit heeft gedaan om de gastoevoer naar Europa nog verder te saboteren. Remco de Boer schoof aan bij Op1 om de kwestie te bespreken. Hij noemde de kwetsbaarheid van de pijpleiding "de grootste schok van vandaag", want dit kan grote gevolgen hebben voor toekomstige oorlogsvoering. Het betekent ook dat alle offshore-energieplatforms een potentieel doelwit zijn. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Remco de Boer in Op1: "Kwetsbaarheid Nord Stream-pijpleiding grootste schok"

Dinsdag zijn aanslagen uitgevoerd op de Nord Stream-pijplijn in de Baltische Zee. Deze zijn nog niet opgeëist, maar er zijn vermoedens dat Rusland dit heeft gedaan om de gastoevoer naar Europa nog verder te saboteren. Remco de Boer schoof aan bij Op1 om de kwestie te bespreken. Hij noemde de kwetsbaarheid van de pijpleiding "de grootste schok van vandaag", want dit kan grote gevolgen hebben voor toekomstige oorlogsvoering. Het betekent ook dat alle offshore-energieplatforms een potentieel doelwit zijn.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's