Yelle Tieleman over Inez Weski als informant Ridouan Taghi: "Roze olifant in de kamer"

Yelle Tieleman over Inez Weski als informant Ridouan Taghi: "Roze olifant in de kamer"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 27 september. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Yelle Tieleman</em> over Inez Weski als informant <em>Ridouan Taghi</em>: &quot;Roze olifant in de kamer&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 27 september. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Misdaadjournalist Yelle Tieleman ontdekte afgelopen zomer al dat er een proces-verbaal tegen Inez Weski, de advocaat van Ridouan Taghi, is opgemaakt. Toen dat proces-verbaal aan het dossier werd toegevoegd wist niemand waar het over ging, totdat de rechter begon over "de roze olifant in de kamer". Dat bleek Weski te zijn: "Uit dat proces-verbaal kon je opmaken dat er nog voordat Youssef Taghi in de EBI was geweest om zijn neef te bezoeken al communicatie was. Dat er al berichten vanuit die EBI naar de buitenwereld waren verstuurd. De recherche stelt dat ze niet anders kunnen concluderen dan dat dat advocaat Inez Weski is geweest." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Yelle Tieleman over Inez Weski als informant Ridouan Taghi: "Roze olifant in de kamer"

Misdaadjournalist Yelle Tieleman ontdekte afgelopen zomer al dat er een proces-verbaal tegen Inez Weski, de advocaat van Ridouan Taghi, is opgemaakt. Toen dat proces-verbaal aan het dossier werd toegevoegd wist niemand waar het over ging, totdat de rechter begon over "de roze olifant in de kamer". Dat bleek Weski te zijn: "Uit dat proces-verbaal kon je opmaken dat er nog voordat Youssef Taghi in de EBI was geweest om zijn neef te bezoeken al communicatie was. Dat er al berichten vanuit die EBI naar de buitenwereld waren verstuurd. De recherche stelt dat ze niet anders kunnen concluderen dan dat dat advocaat Inez Weski is geweest."

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's