Rob Bauer in Op1: "Het is niet onethisch om jezelf te verdedigen" (video)

Rob Bauer in Op1: "Het is niet onethisch om jezelf te verdedigen" (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 27 september. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Rob Bauer</em> in <em>Op1</em>: &quot;Het is niet onethisch om jezelf te verdedigen&quot; (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 27 september. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Rob Bauer (hoogste militair bij de NAVO) roept banken en pensioenfondsen op de ethische bezwaren die zij hebben tegen het investeren in de wapenindustrie opzij te zetten. Zo beargumenteert hij: “Het gaat niet over een theoretische inzet van wapens in een jungle ver van huis. Het gaat om onszelf te verdedigen. Het is niet onethisch om jezelf te verdedigen.” Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Rob Bauer in Op1: "Het is niet onethisch om jezelf te verdedigen" (video)

Rob Bauer (hoogste militair bij de NAVO) roept banken en pensioenfondsen op de ethische bezwaren die zij hebben tegen het investeren in de wapenindustrie opzij te zetten. Zo beargumenteert hij: “Het gaat niet over een theoretische inzet van wapens in een jungle ver van huis. Het gaat om onszelf te verdedigen. Het is niet onethisch om jezelf te verdedigen.”

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV