Five Days Inside gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Five Days Inside gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Five Days Inside gemist? Bekijk hier de hele uitzending Dit seizoen debuteert Eddy Zoëy als presentator van het human interest-programma Five Days Inside op RTL 5. Hij heeft zijn eerste intensieve ervaringen inmiddels achter de rug, maar er wacht hem opnieuw een heftige tijd: Zoëy gaat 'inside' bij het Antoni van Leeuwenhoekziekenhuis. Alle fragmenten uit deze uitzending Eddy Zoëy onder de indruk van futuristische operatie in het Antoni Van Leeuwenhoek Bekijk deze video » Eddy Zoëy spreekt uitbehandelde Natasja die andere patiënten wil helpen (Five Days Inside) Bekijk deze video » PresentatorenFive Days Inside begon in 2018 als Beau Five Days Inside en werd tot 2019 gepresenteerd door Beau van Erven Dorens. Onder zijn hoede won het programma in 2018 de Gouden Televizier-Ring. Daarna is een hele stoet aan presentatoren voorbijgetrokken: Angela Groothuizen (2020), Caroline Tensen (2020), Natasja Froger (2020-2022) en Rick Brandsteder (2021-2022) hebben inmiddels afgezwaaid. Nu presenteren Geraldine Kemper en Eddy Zoëy Five Days Inside. KankerIn deze aflevering van Five Days Inside verblijft Zoëy in het Antoni van Leeuwenhoekziekenhuis, het in kanker gespecialiseerde ziekenhuis en onderzoeksinstituut in Amsterdam. Hij ontmoet daar onder anderen Sanne, een jonge vrouw die erfelijk belast is met het BRCA1-gen. Sanne laat haar borsten en eileiders preventief verwijderen. Ook ontmoet hij er Natasja, die uitbehandeld is en aan een fase 1-studie meedoet. Bekijk ook Five Days Inside gemist? "Moest van moeder blijven bij gewelddadige partner" Bekijk deze video » Five Days Inside: Geraldine Kemper bij verslavingskliniek Brijer in Den Haag (video) Bekijk deze video »
Uitzending :
Five Days Inside gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Dit seizoen debuteert Eddy Zoëy als presentator van het human interest-programma Five Days Inside op RTL 5. Hij heeft zijn eerste intensieve ervaringen inmiddels achter de rug, maar er wacht hem opnieuw een heftige tijd: Zoëy gaat 'inside' bij het Antoni van Leeuwenhoekziekenhuis.

Presentatoren
Five Days Inside begon in 2018 als Beau Five Days Inside en werd tot 2019 gepresenteerd door Beau van Erven Dorens. Onder zijn hoede won het programma in 2018 de Gouden Televizier-Ring. Daarna is een hele stoet aan presentatoren voorbijgetrokken: Angela Groothuizen (2020), Caroline Tensen (2020), Natasja Froger (2020-2022) en Rick Brandsteder (2021-2022) hebben inmiddels afgezwaaid. Nu presenteren Geraldine Kemper en Eddy Zoëy Five Days Inside.

Kanker
In deze aflevering van Five Days Inside verblijft Zoëy in het Antoni van Leeuwenhoekziekenhuis, het in kanker gespecialiseerde ziekenhuis en onderzoeksinstituut in Amsterdam. Hij ontmoet daar onder anderen Sanne, een jonge vrouw die erfelijk belast is met het BRCA1-gen. Sanne laat haar borsten en eileiders preventief verwijderen. Ook ontmoet hij er Natasja, die uitbehandeld is en aan een fase 1-studie meedoet.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Five Days Inside

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV