Vader irritante tienermeisjes boos op Mathieu van der Poel: "Grote man tegen kleine meisjes"

Vader irritante tienermeisjes boos op Mathieu van der Poel: "Grote man tegen kleine meisjes"

Vader irritante tienermeisjes boos op <em>Mathieu van der Poel</em>: &quot;Grote man tegen kleine meisjes&quot; We leven tegenwoordig in een omgekeerde wereld, waarin ouders geen verantwoordelijkheid meer willen nemen voor de daden van hun kinderen. Dat is ook het geval met de vader van de twee bloedirritante tienermeisjes van 12 en 14 jaar oud, die Mathieu van der Poel afgelopen weekend terroriseerden in de nacht vóór de wegwedstrijd op het WK wielrennen. Blijkbaar zijn de meiden slecht opgevoed en waren de ouders niet in staat hen in de hand te houden, maar nu geeft hun vader Van der Poel de schuld: "Hij had niet het recht om te doen wat hij deed, helemaal niet als grote man tegenover kleine meisjes." Bekijk het fragment uit Shownieuws hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Video: is hotelruzie Mathieu van der Poel hier te zien? Bekijk deze video » Mathieu van der Poel krijgt steun in Shownieuws: "Hij wordt toch gewoon geziekt!" Bekijk deze video »
Wielrennen :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

We leven tegenwoordig in een omgekeerde wereld, waarin ouders geen verantwoordelijkheid meer willen nemen voor de daden van hun kinderen. Dat is ook het geval met de vader van de twee bloedirritante tienermeisjes van 12 en 14 jaar oud, die Mathieu van der Poel afgelopen weekend terroriseerden in de nacht vóór de wegwedstrijd op het WK wielrennen. Blijkbaar zijn de meiden slecht opgevoed en waren de ouders niet in staat hen in de hand te houden, maar nu geeft hun vader Van der Poel de schuld: "Hij had niet het recht om te doen wat hij deed, helemaal niet als grote man tegenover kleine meisjes."

Bekijk het fragment uit Shownieuws hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's