Mathieu van der Poel krijgt steun in Shownieuws: "Hij wordt toch gewoon geziekt!"

Mathieu van der Poel krijgt steun in Shownieuws: "Hij wordt toch gewoon geziekt!"

<em>Mathieu van der Poel</em> krijgt steun in <em>Shownieuws</em>: &quot;Hij wordt toch gewoon geziekt!&quot; Dinsdag doken vermeende beelden op van het incident met Mathieu van der Poel, die twee tienermeiden zou hebben aangevallen nadat ze herhaaldelijk op zijn hoteldeur klopten - de nacht voor de wegwedstrijd van het WK wielrennen in Australië. Het incident wordt uitgebreid besproken met Leontien van Moorsel in Shownieuws; zij zegt de frustratie van Van der Poel heel goed te begrijpen. William Rutten wordt bijna boos bij het zien van de beelden: "Hij wordt gewoon geziekt!" Van Moorsel heeft ook kritiek op het hotel dat door de Nederlandse wielerbond is geboekt. Bekijk het fragment uit Shownieuws hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Annemiek van Vleuten over voorval Mathieu van der Poel: 'Ik dacht... dit is een grap' (Jinek) Bekijk deze video » Zien: video opgedoken waarop 'mishandeling' door Mathieu van der Poel te zien is Bekijk deze video »
Wielrennen :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Dinsdag doken vermeende beelden op van het incident met Mathieu van der Poel, die twee tienermeiden zou hebben aangevallen nadat ze herhaaldelijk op zijn hoteldeur klopten - de nacht voor de wegwedstrijd van het WK wielrennen in Australië. Het incident wordt uitgebreid besproken met Leontien van Moorsel in Shownieuws; zij zegt de frustratie van Van der Poel heel goed te begrijpen. William Rutten wordt bijna boos bij het zien van de beelden: "Hij wordt gewoon geziekt!" Van Moorsel heeft ook kritiek op het hotel dat door de Nederlandse wielerbond is geboekt.

Bekijk het fragment uit Shownieuws hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's