De Avondshow met Arjen Lubach: "Enige wat niet onder Omgevingswet valt is Wibi Soerjadi"

De Avondshow met Arjen Lubach: "Enige wat niet onder Omgevingswet valt is Wibi Soerjadi"

Hieronder zie je een fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach van dinsdag 27 september. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

<em>De Avondshow met Arjen Lubach</em>: &quot;Enige wat niet onder Omgevingswet valt is Wibi Soerjadi&quot; Hieronder zie je een fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach van dinsdag 27 september. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv. In de vaste rubriek De Avondshow Dossierkennis duikt Arjen Lubach in een complex politiek probleem of vraagstuk, om dat vervolgens tot op de bodem uit te zoeken - uiteraard met de nodige komische kwinkslagen. Dit keer is dat de Omgevingswet, waar na enig onderzoek bijna álles onder blijkt te vallen. Van wegen tot lucht, van huizen tot bedrijven en van sloten tot elektriciteitskabels: het hoort allemaal bij de Omgevingswet. "Het enige wat niet onder de Omgevingswet valt is Wibi Soerjadi," aldus Lubach. Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
De Avondshow met Arjen Lubach: "Enige wat niet onder Omgevingswet valt is Wibi Soerjadi"

In de vaste rubriek De Avondshow Dossierkennis duikt Arjen Lubach in een complex politiek probleem of vraagstuk, om dat vervolgens tot op de bodem uit te zoeken - uiteraard met de nodige komische kwinkslagen. Dit keer is dat de Omgevingswet, waar na enig onderzoek bijna álles onder blijkt te vallen. Van wegen tot lucht, van huizen tot bedrijven en van sloten tot elektriciteitskabels: het hoort allemaal bij de Omgevingswet. "Het enige wat niet onder de Omgevingswet valt is Wibi Soerjadi," aldus Lubach.

Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's