Zien: Arjen Lubach imiteert Russen en spreekt van "sabotage" bij Nord Stream-pijplijn

Zien: Arjen Lubach imiteert Russen en spreekt van "sabotage" bij Nord Stream-pijplijn

Hieronder zie je een fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach van dinsdag 27 september. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

Zien: <em>Arjen Lubach</em> imiteert Russen en spreekt van &quot;sabotage&quot; bij <em>Nord Stream</em>-pijplijn Hieronder zie je een fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach van dinsdag 27 september. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv. Arjen Lubach besprak dinsdag de explosies bij de Nord Stream-pijpleidingen, die vanuit Rusland naar Europa lopen. De beschuldigende vinger wijst vanuit Europa naar de Russen en ook die denken dat er sprake is van "sabotage". Wie de pijplijn gesaboteerd zou moeten hebben zeggen ze niet - maar Lubach heeft wel een vermoeden, want hij imiteert de Russen door een veiligheidsbril en een paar staven dynamiet in zijn handen te houden. Helaas is de smoking gun aan Russische zijde nog niet gevonden. Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Zien: Arjen Lubach imiteert Russen en spreekt van "sabotage" bij Nord Stream-pijplijn

Arjen Lubach besprak dinsdag de explosies bij de Nord Stream-pijpleidingen, die vanuit Rusland naar Europa lopen. De beschuldigende vinger wijst vanuit Europa naar de Russen en ook die denken dat er sprake is van "sabotage". Wie de pijplijn gesaboteerd zou moeten hebben zeggen ze niet - maar Lubach heeft wel een vermoeden, want hij imiteert de Russen door een veiligheidsbril en een paar staven dynamiet in zijn handen te houden. Helaas is de smoking gun aan Russische zijde nog niet gevonden.

Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's