Jinek: Heeft Inez Weski berichten doorgespeeld vanuit gevangenis in opdracht van Taghi?

Jinek: Heeft Inez Weski berichten doorgespeeld vanuit gevangenis in opdracht van Taghi?

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van dinsdag 27 september. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

<em>Jinek</em>: Heeft <em>Inez Weski</em> berichten doorgespeeld vanuit gevangenis in opdracht van Taghi? Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van dinsdag 27 september. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv. Gisteravond ging het bij Eva Jinek aan tafel over Inez Weski en Ridouan Taghi. Heeft strafpleiter Inez Weski berichten doorgespeeld vanuit de extra beveiligde gevangenis in opdracht van Ridouan Taghi? Saskia Belleman en Clarice Stenger reageren. Is er daadwerkelijk een belang voor Weski om mogelijk berichten te delen? Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Jinek gemist? Annemiek van Vleuten over winnen WK Wielrennen Bekijk deze video » Kolonel Han Bouwmeester in Jinek: 'Er is chaos in Rusland' Bekijk deze video »
TV :
Jinek: Heeft Inez Weski berichten doorgespeeld vanuit gevangenis in opdracht van Taghi?

Gisteravond ging het bij Eva Jinek aan tafel over Inez Weski en Ridouan Taghi. Heeft strafpleiter Inez Weski berichten doorgespeeld vanuit de extra beveiligde gevangenis in opdracht van Ridouan Taghi? Saskia Belleman en Clarice Stenger reageren. Is er daadwerkelijk een belang voor Weski om mogelijk berichten te delen?

Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV