Eddy Zoëy onder de indruk van futuristische operatie in het Antoni Van Leeuwenhoek

Eddy Zoëy onder de indruk van futuristische operatie in het Antoni Van Leeuwenhoek

Vanavond zien we alweer de vijfde aflevering van Five Days Inside. Bekijk hieronder de beelden met Eddy Zoëy bij het Antoni Van Leeuwenhoek ziekenhuis.

Futuristisch
Het Antoni Van Leeuwenhoek is een vooruitstrevend, in kanker gespecialiseerd ziekenhuis en onderzoeksinstituut. Eddy Zoëy spreekt patiënten en medewerkers over het wel en wee in het ziekenhuis en is onder de indruk van het 'futuristisch' opereren van de patiënten. Zie een fragment hieronder.

Five Days Inside is elke woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt alle afleveringen van Five Days Inside terugkijken bij Gids.tv.

<em>Eddy Zoëy</em> onder de indruk van futuristische operatie in het <em>Antoni Van Leeuwenhoek</em> Vanavond zien we alweer de vijfde aflevering van Five Days Inside. Bekijk hieronder de beelden met Eddy Zoëy bij het Antoni Van Leeuwenhoek ziekenhuis. FuturistischHet Antoni Van Leeuwenhoek is een vooruitstrevend, in kanker gespecialiseerd ziekenhuis en onderzoeksinstituut. Eddy Zoëy spreekt patiënten en medewerkers over het wel en wee in het ziekenhuis en is onder de indruk van het 'futuristisch' opereren van de patiënten. Zie een fragment hieronder. Five Days Inside is elke woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt alle afleveringen van Five Days Inside terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Five Days Inside gemist? "Moest van moeder blijven bij gewelddadige partner" Bekijk deze video » Five Days Inside: Geraldine Kemper bij verslavingskliniek Brijer in Den Haag (video) Bekijk deze video »
TV :
Eddy Zoëy onder de indruk van futuristische operatie in het Antoni Van Leeuwenhoek

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV