Peter Gillis kibbelt met Nicol bij het kippenhok: "Haal die hond eruit joh!" (video)

Peter Gillis kibbelt met Nicol bij het kippenhok: "Haal die hond eruit joh!" (video)

Woensdag 28 september 2022 om 12:25

Gisteren zagen we Familie Gillis: massa is kassa bij SBS6 voorbijkomen. Nicol liet haar hondje los in het kippenhok en daar was Peter het niet mee eens. Toch komt hij even kijken hoe de viervoeter achter de kippen rent. Bekijk het fragment van Familie Gillis: massa is kassa hieronder.

Familie Gillis: massa is kassa is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Familie Gillis: massa is kassa terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Peter Gillis</em> kibbelt met Nicol bij het <em>kippenhok</em>: &quot;Haal die hond eruit joh!&quot; (video) Gisteren zagen we Familie Gillis: massa is kassa bij SBS6 voorbijkomen. Nicol liet haar hondje los in het kippenhok en daar was Peter het niet mee eens. Toch komt hij even kijken hoe de viervoeter achter de kippen rent. Bekijk het fragment van Familie Gillis: massa is kassa hieronder. Familie Gillis: massa is kassa is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Familie Gillis: massa is kassa terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Familie Gillis: massa is kassa: Peter bestelt light frikandellen bij jarige Samir Bekijk deze video » Familie Gillis: massa is kassa: hebben Peter en Nicol wel of geen trouwplannen? Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's