Zien: Thierry Baudet geeft pasgeboren zoontje aan bij Gemeente Amsterdam

Zien: Thierry Baudet geeft pasgeboren zoontje aan bij Gemeente Amsterdam

Thierry Baudet en zijn vrouw Davide verwelkomden in de nacht van 24 september hun eerste kindje. Davide deelt vandaag, woensdag 28 september, de eerste beelden van hun zoontje. Thierry deelt een foto van hem bij Gemeente Amsterdam tijdens het aangeven van hun kleine spruit. Bekijk de Shownieuws-video en de Instagrampost hieronder.

Lees verder onder de video.

Zien: Thierry Baudet geeft <em>pasgeboren zoontje</em> aan bij Gemeente Amsterdam Thierry Baudet en zijn vrouw Davide verwelkomden in de nacht van 24 september hun eerste kindje. Davide deelt vandaag, woensdag 28 september, de eerste beelden van hun zoontje. Thierry deelt een foto van hem bij Gemeente Amsterdam tijdens het aangeven van hun kleine spruit. Bekijk de Shownieuws-video en de Instagrampost hieronder. Lees verder onder de video. Dolgelukkige Thierry bij de gemeente"Welkom lieve jongen ?", schrijft de vrouw van Thrierry op Instagram bij bovenstaande video. Ook een dolgelukkige Thierry laat van zich horen op Instagram. Hij deelt een foto waarop te zien is dat hij zijn zoon aangeeft bij de gemeente Amsterdam en ontvangt veel felicitaties. De twee trouwden in 2021. Bekijk ook Johan Derksen zegt geen sorry na liquidatie-uitspraak Baudet: "Doe maar aangifte!" Bekijk deze video » Bekijk Ongehoord Nieuws met Thierry Baudet over wegloopactie Tweede Kamer Bekijk deze video »
Show :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Dolgelukkige Thierry bij de gemeente
"Welkom lieve jongen ?", schrijft de vrouw van Thrierry op Instagram bij bovenstaande video. Ook een dolgelukkige Thierry laat van zich horen op Instagram. Hij deelt een foto waarop te zien is dat hij zijn zoon aangeeft bij de gemeente Amsterdam en ontvangt veel felicitaties. De twee trouwden in 2021.

Actuele video's

Meer actuele video's