Beste Zangers duetten: "Als je dan toch op je bek gaat, dan maar samen" (video)

Beste Zangers duetten: "Als je dan toch op je bek gaat, dan maar samen" (video)

Woensdag 28 september 2022 om 15:13

Morgen is het tijd voor de speciale duetten-aflevering van Beste Zangers. De kandidaten hebben de afgelopen weken liedjes van en voor elkaar gezongen en nu gaan ze samen het podium op. Roxeanne Hazes vindt dat wel fijn.

Op je bek gaan
In de eerste beelden is onder meer te zien dat Nielson en Sarita Lorena samen You’ll Be In My Heart van Phil Collins zingen. In de video hieronder zien we dat Roxeanne Hazes het fijn vindt om een duet te zingen: "Als je dan toch op je bek gaat, dan maar samen." Bekijk het fragment met Roxeanne hieronder.

De duetten-uitzending van Beste Zangers is donderdag 29 september rond 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.

<em>Beste Zangers</em> duetten: &quot;Als je dan toch op je bek gaat, dan maar samen&quot; (video) Morgen is het tijd voor de speciale duetten-aflevering van Beste Zangers. De kandidaten hebben de afgelopen weken liedjes van en voor elkaar gezongen en nu gaan ze samen het podium op. Roxeanne Hazes vindt dat wel fijn. Op je bek gaanIn de eerste beelden is onder meer te zien dat Nielson en Sarita Lorena samen You’ll Be In My Heart van Phil Collins zingen. In de video hieronder zien we dat Roxeanne Hazes het fijn vindt om een duet te zingen: "Als je dan toch op je bek gaat, dan maar samen." Bekijk het fragment met Roxeanne hieronder. De duetten-uitzending van Beste Zangers is donderdag 29 september rond 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Zien: Beste Zangers-zangeres Sarita Lorena over doodgeschoten vriend Bekijk deze video » Donderdag duetten in Beste Zangers: bekijk hier de eerste beelden Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's