Steenrijk, Straatarm: Brabants gezin heeft de tijd van hun leven in Safaripark Beekse Bergen

Steenrijk, Straatarm: Brabants gezin heeft de tijd van hun leven in Safaripark Beekse Bergen

Woensdag 28 september 2022 om 16:51

Mobicep en Frenkie verkopen voedingssupplementen van hun eigen onderneming MB Nutrition. Vanavond zien we Frenkie met zijn verloofde Amber in een nieuwe aflevering van Steenrijk, straatarm. Hoe zullen zij het vinden om in armoede te leven? Het armere gezin uit het Brabantse Rijen maakt in iedergeval herinneringen voor het leven. Bekijk hieronder de leuke beelden vanuit Safaripark Beekse Bergen met ouders Michael en Samantha aan het woord.

Steenrijk, Straatarm is elke woensdag om 20:30 uur te zien bij SBS6. Je kan alle afleveringen van Steenrijk, Straatarm terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Steenrijk, Straatarm</em>: Brabants gezin heeft de tijd van hun leven in <em>Safaripark Beekse Bergen</em> Mobicep en Frenkie verkopen voedingssupplementen van hun eigen onderneming MB Nutrition. Vanavond zien we Frenkie met zijn verloofde Amber in een nieuwe aflevering van Steenrijk, straatarm. Hoe zullen zij het vinden om in armoede te leven? Het armere gezin uit het Brabantse Rijen maakt in iedergeval herinneringen voor het leven. Bekijk hieronder de leuke beelden vanuit Safaripark Beekse Bergen met ouders Michael en Samantha aan het woord. Steenrijk, Straatarm is elke woensdag om 20:30 uur te zien bij SBS6. Je kan alle afleveringen van Steenrijk, Straatarm terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook ZIEN: Twitter gaat los op Steenrijk, Straatarm-boodschappencheque van Jan & Claudia Bekijk deze video » Steenrijk, Straatarm: familie uit Lelystad slaat op hol tijdens winkelen in Turkije Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's