Khalid & Sophie: 75k handtekeningen tegen voordringende presentatoren begrafenis Queen

Khalid & Sophie: 75k handtekeningen tegen voordringende presentatoren begrafenis Queen

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van woensdag 28 september. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

<em>Khalid &amp; Sophie</em>: 75k handtekeningen tegen voordringende presentatoren begrafenis <em>Queen</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van woensdag 28 september. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv. De berafenis van de Queen heeft heel wat voeten in de aarde, maar nog steeds houdt Engeland zich er mee bezig. Er is een handtekeningenactie tegen twee presentatoren georganiseerd die al 75.000 keer is ondertekend. De presentatoren van de populaire ochtendshow zouden hebben voorgedrongen tijdens de begrafenis en moeten volgens het volk van de buis gehaald worden. Catherine Keyl reageert: "Moet je daar mensen voor ontslaan? Dat vind ik wel ver gaan." Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Khalid & Sophie: 75k handtekeningen tegen voordringende presentatoren begrafenis Queen

De berafenis van de Queen heeft heel wat voeten in de aarde, maar nog steeds houdt Engeland zich er mee bezig. Er is een handtekeningenactie tegen twee presentatoren georganiseerd die al 75.000 keer is ondertekend. De presentatoren van de populaire ochtendshow zouden hebben voorgedrongen tijdens de begrafenis en moeten volgens het volk van de buis gehaald worden. Catherine Keyl reageert: "Moet je daar mensen voor ontslaan? Dat vind ik wel ver gaan."

Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's