Khalid & Sophie: Jip van den Toorn won de Inktspotprijs als eerste vrouw

Khalid & Sophie: Jip van den Toorn won de Inktspotprijs als eerste vrouw

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van woensdag 28 september. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

<em>Khalid &amp; Sophie</em>: Jip van den Toorn won de <em>Inktspotprijs</em> als eerste vrouw Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van woensdag 28 september. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv. Cartoonist Jip van den Toorn ging gisteren naar huis met de prijs voor beste politieke spotprent. Ze is de jongste winnares ooit en daarnaast ook de eerste vrouw die de prijs ooit heeft gewonnen: "Onwerkelijk", zegt ze er zelf van. Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Khalid & Sophie: Jip van den Toorn won de Inktspotprijs als eerste vrouw

Cartoonist Jip van den Toorn ging gisteren naar huis met de prijs voor beste politieke spotprent. Ze is de jongste winnares ooit en daarnaast ook de eerste vrouw die de prijs ooit heeft gewonnen: "Onwerkelijk", zegt ze er zelf van.

Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's