FIVE LIVE met Linda de Mol: "Collega's hebben ons voorzien van verhalen" (video)

FIVE LIVE met Linda de Mol: "Collega's hebben ons voorzien van verhalen" (video)

FIVE LIVE gaat over een talkshow die gepresenteerd wordt door man en vrouw die ooit getrouwd waren. Daaromheen zit een redactie en het ongemak spat van het scherm af.

<em>FIVE LIVE</em> met <em>Linda de Mol</em>: &quot;Collega's hebben ons voorzien van verhalen&quot; (video) FIVE LIVE gaat over een talkshow die gepresenteerd wordt door man en vrouw die ooit getrouwd waren. Daaromheen zit een redactie en het ongemak spat van het scherm af. Inspiratie"Zodra we die setting hadden, was het helemaal niet moeilijk om in te vullen. Zoveel verhalen", aldus Linda de Mol over de strekking van de serie. Collega's binnen televisie zitten eigenlijk zelf ook middenin deze setting in real life waardoor inspiratie vinden niet moeilijk bleek: "Er zijn collega's, ik ga geen namen noemen, die ons voorzien hebben van hele grappige verhalen." Bekijk de video van Shownieuws hierboven. De nieuwe comedyserie FIVE LIVE is vanaf zondag 2 oktober wekelijks om 21.30 uur te zien op SBS6. De afleveringen verschijnen vanaf dan ook iedere maandag op Videoland. Bekijk ook Lies Visschedijk ziet eigen sekscene FIVE LIVE in Jinek: 'Hoop dat mijn kinderen al slapen' Bekijk deze video » Miljoenenjacht: Peter wint, in korte broek, 147.000 euro Bekijk deze video » Five Live met Linda de Mol start zondag op SBS6: bekijk de eerste beelden Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Inspiratie
"Zodra we die setting hadden, was het helemaal niet moeilijk om in te vullen. Zoveel verhalen", aldus Linda de Mol over de strekking van de serie. Collega's binnen televisie zitten eigenlijk zelf ook middenin deze setting in real life waardoor inspiratie vinden niet moeilijk bleek: "Er zijn collega's, ik ga geen namen noemen, die ons voorzien hebben van hele grappige verhalen."

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. De nieuwe comedyserie FIVE LIVE is vanaf zondag 2 oktober wekelijks om 21.30 uur te zien op SBS6. De afleveringen verschijnen vanaf dan ook iedere maandag op Videoland.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV