HLF8 gemist? Huidige vogelgriep uitbraak grootste sinds mensenheugenis

HLF8 gemist? Huidige vogelgriep uitbraak grootste sinds mensenheugenis

Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van woensdag 28 september. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.

<em>HLF8</em> gemist? Huidige <em>vogelgriep</em> uitbraak grootste sinds mensenheugenis Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van woensdag 28 september. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv. HLF8 verslaggever Bert Eeftink is vandaag naar het Gelderse Barneveld gegaan waar de vogelgriep actueler is dan ooit. De uitbraak die gaande is, is de grootste sinds mensenheugenis. In de studio vertelt pluimveehouder Gerben Bos over de pijn die het hem deed toen afgelopen april zijn 65.000 kippen geruimd moesten worden. Bekijk de beelden van HLF8 hierboven. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

HLF8 verslaggever Bert Eeftink is vandaag naar het Gelderse Barneveld gegaan waar de vogelgriep actueler is dan ooit. De uitbraak die gaande is, is de grootste sinds mensenheugenis. In de studio vertelt pluimveehouder Gerben Bos over de pijn die het hem deed toen afgelopen april zijn 65.000 kippen geruimd moesten worden.

Bekijk de beelden van HLF8 hierboven. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV