Steenrijk, straatarm gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Steenrijk, straatarm gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Steenrijk, straatarm gemist? Bekijk hier de hele uitzending In een nieuwe aflevering van Steenrijk, straatarm maken we kennis met de 25-jarige Frankie, die samen met zijn zakenpartner - en influencer - Mo Bicep een goedlopend bedrijf in voedingssupplementen runt. Hoe zal hij het vinden om een week in armoede te leven? Alle fragmenten uit deze uitzending Steenrijk, Straatarm: Brabants gezin heeft de tijd van hun leven in Safaripark Beekse Bergen Bekijk deze video » ExtravagantFrankie woont samen met zijn verloofde Amber in een riante villa in het Belgische Meerle en er is zelfs een baby op komst. Amber heeft een belangrijke functie in het bedrijf van haar vader en zo komt er maandelijks meer dan genoeg geld in het laatje. Het stel heeft een extravagante levensstijl. Ze zullen een pas op de plaats moeten maken als ze ruilen met Michael en Samantha uit het Brabantse Rijen. GezondheidsproblemenMichael en Samantha hebben vier kinderen: Jaco, Jason, Jamilla en Jichelle. Door gezondheidsproblemen van de beide ouders belandt het gezin in de schulden en hun bewindvoerder maakt er ook een nog eens potje van. Met z'n zessen moeten ze rondkomen van honderd euro per week. Hoe zullen de Hoefmansjes een week ervaren waarin alles kan en een keer geen 'nee' gezegd hoeft te worden? En hoe houden Frankie en Amber zich staande zonder alle luxe om zich heen? Bekijk ook Steenrijk, Straatarm gemist? Gulle Stijn laat gezin weer sporten en dansen Bekijk deze video » Steenrijk, Straatarm: familie uit Lelystad slaat op hol tijdens winkelen in Turkije Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier bij KIJK.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

In een nieuwe aflevering van Steenrijk, straatarm maken we kennis met de 25-jarige Frankie, die samen met zijn zakenpartner - en influencer - Mo Bicep een goedlopend bedrijf in voedingssupplementen runt. Hoe zal hij het vinden om een week in armoede te leven?

Extravagant
Frankie woont samen met zijn verloofde Amber in een riante villa in het Belgische Meerle en er is zelfs een baby op komst. Amber heeft een belangrijke functie in het bedrijf van haar vader en zo komt er maandelijks meer dan genoeg geld in het laatje. Het stel heeft een extravagante levensstijl. Ze zullen een pas op de plaats moeten maken als ze ruilen met Michael en Samantha uit het Brabantse Rijen.

Gezondheidsproblemen
Michael en Samantha hebben vier kinderen: Jaco, Jason, Jamilla en Jichelle. Door gezondheidsproblemen van de beide ouders belandt het gezin in de schulden en hun bewindvoerder maakt er ook een nog eens potje van. Met z'n zessen moeten ze rondkomen van honderd euro per week. Hoe zullen de Hoefmansjes een week ervaren waarin alles kan en een keer geen 'nee' gezegd hoeft te worden? En hoe houden Frankie en Amber zich staande zonder alle luxe om zich heen?

Bekijk hier alle video's en artikelen van Steenrijk, Straatarm

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV