Steenrijk, straatarm: zakenpartner van Mo Bicep

Steenrijk, straatarm: zakenpartner van Mo Bicep
Steenrijk, straatarm: zakenpartner van Mo Bicep

Steenrijk, straatarm: zakenpartner van Mo Bicep In een nieuwe aflevering van Steenrijk, straatarm maken we kennis met de 25-jarige Frankie, die samen met zijn zakenpartner - en influencer - Mo Bicep een goedlopend bedrijf in voedingssupplementen runt. Hoe zal hij het vinden om een week in armoede te leven? ExtravagantFrankie woont samen met zijn verloofde Amber in een riante villa in het Belgische Meerle en er is zelfs een baby op komst. Amber heeft een belangrijke functie in het bedrijf van haar vader en zo komt er maandelijks meer dan genoeg geld in het laatje. Het stel heeft een extravagante levensstijl. Ze zullen een pas op de plaats moeten maken als ze ruilen met Michael en Samantha uit het Brabantse Rijen. GezondheidsproblemenMichael en Samantha hebben vier kinderen: Jaco, Jason, Jamilla en Jichelle. Door gezondheidsproblemen van de beide ouders belandt het gezin in de schulden en hun bewindvoerder maakt er ook een nog eens potje van. Met z'n zessen moeten ze rondkomen van honderd euro per week. Hoe zullen de Hoefmansjes een week ervaren waarin alles kan en een keer geen 'nee' gezegd hoeft te worden? En hoe houden Frankie en Amber zich staande zonder alle luxe om zich heen? :[broadcast:videos](ids:"493936,491610" title:"Bekijk ook")
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier bij KIJK.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

In een nieuwe aflevering van Steenrijk, straatarm maken we kennis met de 25-jarige Frankie, die samen met zijn zakenpartner - en influencer - Mo Bicep een goedlopend bedrijf in voedingssupplementen runt. Hoe zal hij het vinden om een week in armoede te leven?

Extravagant
Frankie woont samen met zijn verloofde Amber in een riante villa in het Belgische Meerle en er is zelfs een baby op komst. Amber heeft een belangrijke functie in het bedrijf van haar vader en zo komt er maandelijks meer dan genoeg geld in het laatje. Het stel heeft een extravagante levensstijl. Ze zullen een pas op de plaats moeten maken als ze ruilen met Michael en Samantha uit het Brabantse Rijen.

Gezondheidsproblemen
Michael en Samantha hebben vier kinderen: Jaco, Jason, Jamilla en Jichelle. Door gezondheidsproblemen van de beide ouders belandt het gezin in de schulden en hun bewindvoerder maakt er ook een nog eens potje van. Met z'n zessen moeten ze rondkomen van honderd euro per week. Hoe zullen de Hoefmansjes een week ervaren waarin alles kan en een keer geen 'nee' gezegd hoeft te worden? En hoe houden Frankie en Amber zich staande zonder alle luxe om zich heen?

:[broadcast:videos](ids:"493936,491610" title:"Bekijk ook")

Bekijk hier alle video's en artikelen van Steenrijk, Straatarm


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV