Sterre, tegen de klippen op gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Sterre, tegen de klippen op gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Sterre, tegen de klippen op gemist? Bekijk hier de hele uitzending Het onbezorgde leven van de zeventienjarige Sterre van Wijlen en haar familie verandert in een nachtmerrie als zij de diagnose botkanker krijgt. Direct komen ze in de mallemolen van scans, biopten, gesprekken en chemokuren terecht. De documentaire Sterre, tegen de klippen op legt het loodzware traject vast. Alle fragmenten uit deze uitzending Sterre, tegen de klippen op: Sterre nam video's op tijdens chemokuren Bekijk deze video » Social mediaNa de diagnose botkanker staat het jaar voor Sterre volledig in het teken van ziekenhuisbezoeken, angstige momenten en revalideren. Maar dat is voor Sterre geen reden om negatief in het leven te staan, want ze heeft namelijk een doel: haar jonge volgers op social media bewust te maken wat de ziekte kanker is en wat voor grote impact het op je leven kan hebben. Geld ophalenDaarnaast maakt Sterre tijd om berichten te beantwoorden van andere jongeren die in hetzelfde onzekere schuitje zitten. Ook vindt ze het belangrijk om allerlei acties te bedenken om geld op te halen voor onder andere het Prinses Máxima Centrum. In deze documentaire komen ook de familie en vriendinnen van Sterre aan het woord. Samen blikken ze vooruit op een hoopvolle toekomst. Bekijk ook Shownieuws: Amerikaanse actrice Jane Fonda (84) heeft kanker in het lymfestelsel Bekijk deze video » RTL Boulevard: Ruud de Wild en Gijs Staverman halen geld op voor het KWF Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier bij KIJK.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Het onbezorgde leven van de zeventienjarige Sterre van Wijlen en haar familie verandert in een nachtmerrie als zij de diagnose botkanker krijgt. Direct komen ze in de mallemolen van scans, biopten, gesprekken en chemokuren terecht. De documentaire Sterre, tegen de klippen op legt het loodzware traject vast.

Social media
Na de diagnose botkanker staat het jaar voor Sterre volledig in het teken van ziekenhuisbezoeken, angstige momenten en revalideren. Maar dat is voor Sterre geen reden om negatief in het leven te staan, want ze heeft namelijk een doel: haar jonge volgers op social media bewust te maken wat de ziekte kanker is en wat voor grote impact het op je leven kan hebben.

Geld ophalen
Daarnaast maakt Sterre tijd om berichten te beantwoorden van andere jongeren die in hetzelfde onzekere schuitje zitten. Ook vindt ze het belangrijk om allerlei acties te bedenken om geld op te halen voor onder andere het Prinses Máxima Centrum. In deze documentaire komen ook de familie en vriendinnen van Sterre aan het woord. Samen blikken ze vooruit op een hoopvolle toekomst.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV