Zien: heeft Johan Derksen zijn oude vriend Thierry Baudet gebeld na liquidatie-opmerking?

Zien: heeft Johan Derksen zijn oude vriend Thierry Baudet gebeld na liquidatie-opmerking?

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 28 september. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Zien: heeft <em>Johan Derksen</em> zijn oude vriend <em>Thierry Baudet</em> gebeld na liquidatie-opmerking? Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 28 september. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. In Vandaag Inside worden opnieuw de beruchte liquidatie-opmerking van Johan Derksen en de gevolgen hiervan besproken. Het "Team Bedreigde Politici" heeft Thierry Baudet opgeroepen om aangifte wegens opruiing te doen. Vroeger hadden Derksen en Baudet regelmatig contact met elkaar en René van der Gijp is benieuwd of zijn collega-analist nog een belletje heeft gedaan naar de politicus met uitleg, maar daar wil Derksen niet aan beginnen. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

In Vandaag Inside worden opnieuw de beruchte liquidatie-opmerking van Johan Derksen en de gevolgen hiervan besproken. Het "Team Bedreigde Politici" heeft Thierry Baudet opgeroepen om aangifte wegens opruiing te doen. Vroeger hadden Derksen en Baudet regelmatig contact met elkaar en René van der Gijp is benieuwd of zijn collega-analist nog een belletje heeft gedaan naar de politicus met uitleg, maar daar wil Derksen niet aan beginnen.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV