Johan Derksen breekt minister Franc Weerwind helemaal af: "Slapzak eerste klas!"

Johan Derksen breekt minister Franc Weerwind helemaal af: "Slapzak eerste klas!"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 28 september. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Johan Derksen</em> breekt minister <em>Franc Weerwind</em> helemaal af: &quot;Slapzak eerste klas!&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 28 september. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. In Vandaag Inside heeft Johan Derksen geen goed woord over voor Franc Weerwind, minister voor Rechtsbescherming. Volgens Derksen is Weerwind weliswaar goed gekleed, amicaal en vriendelijk, maar ook "een lafaard". Daar blijft het niet bij: de analist noemt hem ook "een slapzak eerste klas", die in zijn ogen gekozen is "omdat hij een kleurtje heeft". Wilfred Genee probeert het allemaal nog te bagatelliseren door te stellen dat Weerwind zeker kwaliteiten zal hebben, maar Derksen is ervan overtuigd dat vrouwen en "mensen met een kleurtje" voorrang krijgen. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

In Vandaag Inside heeft Johan Derksen geen goed woord over voor Franc Weerwind, minister voor Rechtsbescherming. Volgens Derksen is Weerwind weliswaar goed gekleed, amicaal en vriendelijk, maar ook "een lafaard". Daar blijft het niet bij: de analist noemt hem ook "een slapzak eerste klas", die in zijn ogen gekozen is "omdat hij een kleurtje heeft". Wilfred Genee probeert het allemaal nog te bagatelliseren door te stellen dat Weerwind zeker kwaliteiten zal hebben, maar Derksen is ervan overtuigd dat vrouwen en "mensen met een kleurtje" voorrang krijgen.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's