Zien: heftige beelden van Orkaan Ian in Florida met windsnelheden van 160 km/uur (video)

Zien: heftige beelden van Orkaan Ian in Florida met windsnelheden van 160 km/uur (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 28 september. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: heftige beelden van <em>Orkaan Ian</em> in Florida met <em>windsnelheden</em> van 160 km/uur (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 28 september. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Orkaan Ian is bij de westkust van de Amerikaanse staat Florida aan land gekomen met windsnelheden van zo'n 150 à 160 km per uur. Martijn Verhoeven verblijft in Fort Myers in Florida en heeft niet hoeven evacueren zoals inmiddels twee miljoen mensen wel hebben moeten doen. De achterblijvers hebben als advies gekregen zoveel mogelijk aan de binnenkant van het huis te blijven omdat er dingen door de ramen naar binnen kunnen vliegen. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Zien: heftige beelden van Orkaan Ian in Florida met windsnelheden van 160 km/uur (video)

Orkaan Ian is bij de westkust van de Amerikaanse staat Florida aan land gekomen met windsnelheden van zo'n 150 à 160 km per uur. Martijn Verhoeven verblijft in Fort Myers in Florida en heeft niet hoeven evacueren zoals inmiddels twee miljoen mensen wel hebben moeten doen. De achterblijvers hebben als advies gekregen zoveel mogelijk aan de binnenkant van het huis te blijven omdat er dingen door de ramen naar binnen kunnen vliegen.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV