MAX Ombudsman Jeanine Janssen woedend om verhoging energieprijs: "Lachen overheid uit"

MAX Ombudsman Jeanine Janssen woedend om verhoging energieprijs: "Lachen overheid uit"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 28 september. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

MAX Ombudsman <em>Jeanine Janssen</em> woedend om verhoging energieprijs: &quot;Lachen overheid uit&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 28 september. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Jeanine Janssen, de MAX Ombudsman, schoof woensdag aan bij Op1 om haar woede te uiten over de verhoging van de energieprijzen door de grote maatschappijen. "Energiemaatschappijn lachen eigenlijk gewoon de overheid uit," aldus Janssen. "We zouden eigenlijk een autoriteit moeten hebben die zegt: je doet het nu zó, en anders krijg je gewoon een boete!" De autoriteit die we nu hebben, de ACM, pakt volgens Janssen totaal niet door. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
MAX Ombudsman Jeanine Janssen woedend om verhoging energieprijs: "Lachen overheid uit"

Jeanine Janssen, de MAX Ombudsman, schoof woensdag aan bij Op1 om haar woede te uiten over de verhoging van de energieprijzen door de grote maatschappijen. "Energiemaatschappijn lachen eigenlijk gewoon de overheid uit," aldus Janssen. "We zouden eigenlijk een autoriteit moeten hebben die zegt: je doet het nu zó, en anders krijg je gewoon een boete!" De autoriteit die we nu hebben, de ACM, pakt volgens Janssen totaal niet door.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV