Beatrice de Graaf over gaslek Nord Stream: "Russen kunnen energie-infrastructuur opblazen"

Beatrice de Graaf over gaslek Nord Stream: "Russen kunnen energie-infrastructuur opblazen"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 28 september. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Beatrice de Graaf</em> over gaslek Nord Stream: &quot;Russen kunnen energie-infrastructuur opblazen&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 28 september. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Er zijn veel vermoedens dat de Russen het gaslek in de Nord Stream-pijpleiding hebben veroorzaakt. Daarmee geven ze volgens terrorismedeskundige Beatrice de Graaf een dreigement af: "Zij zeggen: wij kunnen jullie energie-infrastructuur opblazen." Het kan in de toekomst voor grote problemen zorgen, want de vraag of we überhaupt nog gas krijgen doemt langzaam maar zeker op. Daarmee is het toppunt van economische oorlogsvoering bereikt. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Beatrice de Graaf over gaslek Nord Stream: "Russen kunnen energie-infrastructuur opblazen"

Er zijn veel vermoedens dat de Russen het gaslek in de Nord Stream-pijpleiding hebben veroorzaakt. Daarmee geven ze volgens terrorismedeskundige Beatrice de Graaf een dreigement af: "Zij zeggen: wij kunnen jullie energie-infrastructuur opblazen." Het kan in de toekomst voor grote problemen zorgen, want de vraag of we überhaupt nog gas krijgen doemt langzaam maar zeker op. Daarmee is het toppunt van economische oorlogsvoering bereikt.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV