Grap Stella Bergsma slaat dood in Vandaag Inside: "Mijn man noemt me Sigrid Klaag"

Grap Stella Bergsma slaat dood in Vandaag Inside: "Mijn man noemt me Sigrid Klaag"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 28 september. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Grap <em>Stella Bergsma</em> slaat dood in <em>Vandaag Inside</em>: &quot;Mijn man noemt me Sigrid Klaag&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 28 september. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Schrijfster Stella Bergsma schoof woensdag aan in Vandaag Inside. We kennen haar van haar uitgesproken mening en - voor velen - hoge irritatiefactor. Als Bergsma dan ook nog eens probeert grappen te maken, gaat het helemaal mis. "Mijn man noemt me Sigrid Klaag," vertelt Bergsma. Als het in de studio ijzig stil blijft, zegt ze tegen Johan Derksen: "Ik dacht dat jij dat wel leuk zou vinden!" Derksen blijkt haar ook nog verkeerd verstaan te hebben en denkt dat ze gewoon 'Sigrid Kaag' heeft gezegd. "Nee, Klaag!" De stilte duurt ook dan voort. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Schrijfster Stella Bergsma schoof woensdag aan in Vandaag Inside. We kennen haar van haar uitgesproken mening en - voor velen - hoge irritatiefactor. Als Bergsma dan ook nog eens probeert grappen te maken, gaat het helemaal mis. "Mijn man noemt me Sigrid Klaag," vertelt Bergsma. Als het in de studio ijzig stil blijft, zegt ze tegen Johan Derksen: "Ik dacht dat jij dat wel leuk zou vinden!" Derksen blijkt haar ook nog verkeerd verstaan te hebben en denkt dat ze gewoon 'Sigrid Kaag' heeft gezegd. "Nee, Klaag!" De stilte duurt ook dan voort.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV