Johan Derksen lacht blunderende Joe Biden uit: "Dit kan geen wereldleider zijn!"

Johan Derksen lacht blunderende Joe Biden uit: "Dit kan geen wereldleider zijn!"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 28 september. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Johan Derksen</em> lacht blunderende Joe Biden uit: &quot;Dit kan geen wereldleider zijn!&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 28 september. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. De laatste tijd begaat de Amerikaanse president Joe Biden steeds meer pijnlijke blunders. Zo sprak hij laatst ene Jackie toe bij een toespraak, maar die bleek twee maanden daarvoor te zijn overleden... Het was overigens niet de eerste keer dat Biden zoiets overkwam. Johan Derksen en René van der Gijp lachen de president keihard uit om zijn bizarre fouten. "Dit kan geen wereldleider zijn!" aldus Derksen. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

De laatste tijd begaat de Amerikaanse president Joe Biden steeds meer pijnlijke blunders. Zo sprak hij laatst ene Jackie toe bij een toespraak, maar die bleek twee maanden daarvoor te zijn overleden... Het was overigens niet de eerste keer dat Biden zoiets overkwam. Johan Derksen en René van der Gijp lachen de president keihard uit om zijn bizarre fouten. "Dit kan geen wereldleider zijn!" aldus Derksen.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV