Ernst Daniël Smid openhartig over leven met Parkinson: "Ik werd suïcidaal"

Ernst Daniël Smid openhartig over leven met Parkinson: "Ik werd suïcidaal"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 28 september. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Ernst Daniël Smid</em> openhartig over leven met Parkinson: &quot;Ik werd suïcidaal&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 28 september. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Zanger Ernst Daniël Smid heeft inmiddels al een aantal jaren last van de ziekte van Parkinson, die een grote wissel trekt op zijn leven. Dankzij een bijzondere en innovatieve operatie is Smid - in ieder geval voor een tijdje - grotendeels verlost van zijn Parkinson-klachten. En dat is een hele opluchting, want de zanger zat enorm in de put: "Die ziekte haalde mij in. Zover dat ik radeloos werd en depressief werd en suïcidaal werd." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Ernst Daniël Smid openhartig over leven met Parkinson: "Ik werd suïcidaal"

Zanger Ernst Daniël Smid heeft inmiddels al een aantal jaren last van de ziekte van Parkinson, die een grote wissel trekt op zijn leven. Dankzij een bijzondere en innovatieve operatie is Smid - in ieder geval voor een tijdje - grotendeels verlost van zijn Parkinson-klachten. En dat is een hele opluchting, want de zanger zat enorm in de put: "Die ziekte haalde mij in. Zover dat ik radeloos werd en depressief werd en suïcidaal werd."

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV