I Can See Your Voice: panel in shock door finaleduet met Buddy Vedder

I Can See Your Voice: panel in shock door finaleduet met Buddy Vedder

In I Can See Your Voice komt het finaleduet eraan en het is natuurlijk de grote vraag of de overgebleven kandidaat kan zingen of niet. De Gamer gaat een duet ten gehore brengen met Buddy Vedder, en hij denkt dat deze jongen goede zangkwaliteiten in huis heeft. Maar als de ‘zanger’ zijn mond opentrekt, zijn de panelleden in shock…

Bekijk de beelden van I Can See Your Voice hieronder.

I Can See Your Voice is elke woensdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van I Can See Your Voice terugkijken bij Gids.tv.

<em>I Can See Your Voice</em>: panel in shock door finaleduet met Buddy Vedder In I Can See Your Voice komt het finaleduet eraan en het is natuurlijk de grote vraag of de overgebleven kandidaat kan zingen of niet. De Gamer gaat een duet ten gehore brengen met Buddy Vedder, en hij denkt dat deze jongen goede zangkwaliteiten in huis heeft. Maar als de ‘zanger’ zijn mond opentrekt, zijn de panelleden in shock… Bekijk de beelden van I Can See Your Voice hieronder. I Can See Your Voice is elke woensdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van I Can See Your Voice terugkijken bij Gids.tv. I Can See Your Voice gemist? Garderdanser zingt en danst uitmuntend Bekijk deze video » Zien: Tarini probeert geld te winnen in I Can See Your Voice voor Indiaanse dans Bekijk deze video »
TV :
I Can See Your Voice: panel in shock door finaleduet met Buddy Vedder

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV