Ernst Kuipers: 'Ik raad mijn zoons af om te bevestigen dat ik hun vader ben' (Jinek)

Ernst Kuipers: 'Ik raad mijn zoons af om te bevestigen dat ik hun vader ben' (Jinek)

Forum-Kamerlid Pepijn van Houwelingen maakte vorige week een erg slechte beurt door op Twitter een foto te plaatsen van Ernst Kuipers die een nazi-vlag hees. Hoe denkt de zorgminister hier over? 'Beelden en woorden doen ertoe en hebben een impact. En het kan ook wat betekenen voor je eigen veiligheidssituatie.'

'Mijn zoons raad ik aan om te ontkennen dat ik hun vader ben'
Door dit soort achterlijke acties is Kuipers tot een opvallend besluit gekomen: als iemand zijn zoons vraagt of Ernst Kuipers hun vader is, raadt hij ze aan om met nee te antwoorden. Waarom hij tot dit vrij drastische idee is gekomen zie je hieronder.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van woensdag 28 september. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken via Gids.tv.

Ernst Kuipers: 'Ik raad mijn zoons af om te bevestigen dat ik hun vader ben' (<em>Jinek</em>) Forum-Kamerlid Pepijn van Houwelingen maakte vorige week een erg slechte beurt door op Twitter een foto te plaatsen van Ernst Kuipers die een nazi-vlag hees. Hoe denkt de zorgminister hier over? 'Beelden en woorden doen ertoe en hebben een impact. En het kan ook wat betekenen voor je eigen veiligheidssituatie.' 'Mijn zoons raad ik aan om te ontkennen dat ik hun vader ben'Door dit soort achterlijke acties is Kuipers tot een opvallend besluit gekomen: als iemand zijn zoons vraagt of Ernst Kuipers hun vader is, raadt hij ze aan om met nee te antwoorden. Waarom hij tot dit vrij drastische idee is gekomen zie je hieronder. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van woensdag 28 september. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken via Gids.tv.
TV :
Ernst Kuipers: 'Ik raad mijn zoons af om te bevestigen dat ik hun vader ben' (Jinek)

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV