De Avondshow met Arjen Lubach: Lubach in actie voor dragen van fietshelm

De Avondshow met Arjen Lubach: Lubach in actie voor dragen van fietshelm

Hieronder zie je een fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach van woensdag 28 september. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

In De Avondshow met Arjen Lubach start een gloednieuwe rubriek: Avondshow Bike Bulletin. Arjen Lubach maakt zich zorgen, want de laatste 10 jaar is het aantal ernstige fietsongelukken met bijna een derde toegenomen. Hij komt met de oplossing: het dragen van een fietshelm.

<em>De Avondshow met Arjen Lubach</em>: Lubach in actie voor dragen van fietshelm Hieronder zie je een fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach van woensdag 28 september. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv. In De Avondshow met Arjen Lubach start een gloednieuwe rubriek: Avondshow Bike Bulletin. Arjen Lubach maakt zich zorgen, want de laatste 10 jaar is het aantal ernstige fietsongelukken met bijna een derde toegenomen. Hij komt met de oplossing: het dragen van een fietshelm. Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.
TV :
De Avondshow met Arjen Lubach: Lubach in actie voor dragen van fietshelm

Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV