De Avondshow met Arjen Lubach: heeft Rusland de Nord Stream-pijplijn gesaboteerd?

De Avondshow met Arjen Lubach: heeft Rusland de Nord Stream-pijplijn gesaboteerd?

Hieronder zie je een fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach van woensdag 28 september. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

Er wordt al volop gespeculeerd over hoe de Nord Stream-pijplijn beschadigd is geraakt. De Russen ontkennen en in De Avondshow met Arjen Lubach laat de presentator weten dat hij dan ook vooral niet op de zaken vooruit wil lopen. Hij wil alle scenario’s openhouden en niet de Russen beschuldigen. Of toch wel?

<em>De Avondshow met Arjen Lubach</em>: heeft Rusland de Nord Stream-pijplijn gesaboteerd? Hieronder zie je een fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach van woensdag 28 september. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv. Er wordt al volop gespeculeerd over hoe de Nord Stream-pijplijn beschadigd is geraakt. De Russen ontkennen en in De Avondshow met Arjen Lubach laat de presentator weten dat hij dan ook vooral niet op de zaken vooruit wil lopen. Hij wil alle scenario’s openhouden en niet de Russen beschuldigen. Of toch wel? Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.
TV :
De Avondshow met Arjen Lubach: heeft Rusland de Nord Stream-pijplijn gesaboteerd?

Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV