Fout maar goud: dé guilty pleasures van Monica Geuze & Patrick Martens

Fout maar goud: dé guilty pleasures van Monica Geuze & Patrick Martens

Vanavond zien we een nieuwe aflevering van het RTL 4-programma Fout maar goud. Deze week zijn Monica Geuze en Patrick Martens te gast. Bekijk hieronder het fragment van Fout maar goud waarin Monica en Patrick hun guilty pleasures vertellen.

Fout maar goud is elke donderdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Fout maar goud terugkijken bij Gids.tv.

<em>Fout maar goud</em>: dé guilty pleasures van <em>Monica Geuze</em> &amp; <em>Patrick Martens</em> Vanavond zien we een nieuwe aflevering van het RTL 4-programma Fout maar goud. Deze week zijn Monica Geuze en Patrick Martens te gast. Bekijk hieronder het fragment van Fout maar goud waarin Monica en Patrick hun guilty pleasures vertellen. Fout maar goud is elke donderdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Fout maar goud terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Twitter: Fout maar goud met de grond gelijk gemaakt: "Nichterig gelach" Bekijk deze video » Zien:Marieke Elsinga en Arno Kantelberg de kluts kwijt door hint mystery guest Bekijk deze video »
TV :
Fout maar goud: dé guilty pleasures van Monica Geuze & Patrick Martens

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV