De vuilste jobs van Nederland: mishandelde Frans ziet kamer vol bloedsporen

De vuilste jobs van Nederland: mishandelde Frans ziet kamer vol bloedsporen

Vanavond gaat de aflevering over Frans. Een paar jaar geleden is Frans mishandeld door zijn zoon en sinds de mishandeling is hij niet meer in de desbetreffende kamer geweest. De kamers zijn ontruimd en schoongemaakt voor Frans. Benieuwd naar hoe dit afloopt? Kijk dan vanavond naar RTL 5. Zie het fragment van De vuilste jobs van Nederland hieronder.

De vuilste jobs van Nederland is iedere donderdag om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt alle afleveringen van De vuilste jobs van Nederland terugkijken bij Gids.tv.

<em>De vuilste jobs van Nederland</em>: mishandelde Frans ziet kamer vol <em>bloedsporen</em> Vanavond gaat de aflevering over Frans. Een paar jaar geleden is Frans mishandeld door zijn zoon en sinds de mishandeling is hij niet meer in de desbetreffende kamer geweest. De kamers zijn ontruimd en schoongemaakt voor Frans. Benieuwd naar hoe dit afloopt? Kijk dan vanavond naar RTL 5. Zie het fragment van De vuilste jobs van Nederland hieronder. De vuilste jobs van Nederland is iedere donderdag om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt alle afleveringen van De vuilste jobs van Nederland terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook De vuilste jobs van Nederland: ratten in het riool zorgen voor trillende handjes Bekijk deze video » De vuilste jobs van Nederland: rioolreiniger Roland helpt Luciano de viezigheid in Bekijk deze video »
TV :
De vuilste jobs van Nederland: mishandelde Frans ziet kamer vol bloedsporen

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV