Zwangere Sharona: 'Ik rook nog steeds 10-15 sigaretten per dag (Vier Handen Op Eén Buik)

Zwangere Sharona: 'Ik rook nog steeds 10-15 sigaretten per dag (Vier Handen Op Eén Buik)

Dat de 19-jarige Sharona al 26 weken zwanger is betekent niet dat ze is opgehouden met roken. Sterker nog: 'Ik rook nog steeds denk ik ongeveer 10 tot 15 sigaretten per dag', vertelt ze. Haar vriend Arjen vindt dat niet echt een goed idee maar doet er ook niets tegen: 'Ik ga het haar niet verbieden.'

Bekijk het fragment van Vier Handen Op Eén Buik hieronder

Zwangere Sharona: 'Ik rook nog steeds 10-15 sigaretten per dag (<em>Vier Handen Op Eén Buik</em>) Dat de 19-jarige Sharona al 26 weken zwanger is betekent niet dat ze is opgehouden met roken. Sterker nog: 'Ik rook nog steeds denk ik ongeveer 10 tot 15 sigaretten per dag', vertelt ze. Haar vriend Arjen vindt dat niet echt een goed idee maar doet er ook niets tegen: 'Ik ga het haar niet verbieden.' Bekijk het fragment van Vier Handen Op Eén Buik hieronder Vier handen op één buik is elke dinsdag om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Vier handen op één buik terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Five Live met Linda de Mol start zondag op SBS6: bekijk de eerste beelden Bekijk deze video » Vier handen op één buik met Özcan Akyol, bekijk de promo Bekijk deze video »

Vier handen op één buik is elke dinsdag om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Vier handen op één buik terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV