Beste Zangers: Ferdi Bolland wil voor Blanks één nagel lakken

Beste Zangers: Ferdi Bolland wil voor Blanks één nagel lakken

In de duettenaflevering van Beste Zangers, die vanavond wordt uitgezonden, komt Ferdi Bolland met een bijzonder verzoek. Hij vraagt namelijk of zanger Blanks zijn nagel wil lakken. “Jij hebt altijd fantastische nagels. Om bij elkaar te passen en solidair te zijn aan jouw fashion-uiting, wil ik dit ook. Maar een beetje laf, ik wil er maar één.”

Bekijk de beelden van Beste Zangers hieronder.

De duetten-uitzending van Beste Zangers is donderdag 29 september rond 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.

<em>Beste Zangers</em>: Ferdi Bolland wil voor Blanks één nagel lakken In de duettenaflevering van Beste Zangers, die vanavond wordt uitgezonden, komt Ferdi Bolland met een bijzonder verzoek. Hij vraagt namelijk of zanger Blanks zijn nagel wil lakken. “Jij hebt altijd fantastische nagels. Om bij elkaar te passen en solidair te zijn aan jouw fashion-uiting, wil ik dit ook. Maar een beetje laf, ik wil er maar één.” Bekijk de beelden van Beste Zangers hieronder. De duetten-uitzending van Beste Zangers is donderdag 29 september rond 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv. Donderdag duetten in Beste Zangers: bekijk hier de eerste beelden Bekijk deze video » Beste Zangers duetten: "Als je dan toch op je bek gaat, dan maar samen" (video) Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV