Man flabbergasted door bezitterige buurvrouw: "Betekent niet dat het van jou is!"

Man flabbergasted door bezitterige buurvrouw: "Betekent niet dat het van jou is!"

Thursday 29 September 2022 om 14:43

Vanavond gaat het in Mr. Frank Visser doet Uitspraak over een burenruzie omtrent een stuk grond. Bekijk het fragment hieronder.

Flabbergasted
De dame verweert dat ze al dertig jaar een strook grond onderhoudt en dat de grond daarom nu haar bezit is. Haar buurman is het hier niet mee eens: "30 jaar onderhouden betekent niet dat het dan van haar is. Dat is voor mij flabbergasted", aldus de man in de onderstaande video.

Mr. Frank Visser doet Uitspraak is elke donderdag om 21:30 uur te zien op SBS6. Je kunt elke aflevering en de beste fragmenten van Mr. Frank Visser doet Uitspraak terugkijken bij Gids.tv.

Man flabbergasted door <em>bezitterige</em> buurvrouw: &quot;Betekent niet dat het van jou is!&quot; Vanavond gaat het in Mr. Frank Visser doet Uitspraak over een burenruzie omtrent een stuk grond. Bekijk het fragment hieronder. FlabbergastedDe dame verweert dat ze al dertig jaar een strook grond onderhoudt en dat de grond daarom nu haar bezit is. Haar buurman is het hier niet mee eens: "30 jaar onderhouden betekent niet dat het dan van haar is. Dat is voor mij flabbergasted", aldus de man in de onderstaande video. Mr. Frank Visser doet Uitspraak is elke donderdag om 21:30 uur te zien op SBS6. Je kunt elke aflevering en de beste fragmenten van Mr. Frank Visser doet Uitspraak terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Zwarte moordende kat van Deborah zorgt voor problemen bij buren (Mr. Frank Visser doet Uitspraak) Bekijk deze video » Bekijk de catfight om moordende kat van Deborah (Mr. Frank Visser doet Uitspraak.) Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's